Elektrodirekt.hu - 2013 | Villanyszerelés Budapest

 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak
 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak
 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak
 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak
 • Az Elektrodirekt egy kis létszámú, azonban a villanyszerelő szakmában kimagasló teljesítményt nyújtó, fiatalos, szakértő csapatot alkalmaz.
 • Lakásszerviz- karnisok, polcok, képek felfúrása
 • Panellakás villanyszerelés, felújítás
 • Teljesítménybővítés, villanyóra áthelyezés
 • Lakás felújítás, lakás villanyszerelés, épületvillamosság
 • Villanyszerelő gyorsszerviz
 • Lámpatest, kapcsoló, konnektor felszerelés
 • Hibakeresés, javítás, kisebb villanyszerelési munkák
 • Biztosítéktábla csere
 • Villanytűzhely bekötés garanciával
 • Villanyszerelő cégünknél a biztosítéktábla csere szolgáltatásunkat kiemelt prioritással kezeljük. Megkeresését követően általában 1-3 napon belül tudunk időpontot egyeztetni Budapest bármely kerületében
 • villanyszerelő budapesten
 • villanyszerelés árak
 • villanyszerelés budapesten
 • villanyszerelés budapest
 • villanyszerelés, villanyszereles, villanyszerelő, villanyszerelő budapesten,
villanyszerelés budapesten, villanyszerelés árak

A kapcsolat felvételi lehetőségek közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Visszahívást kérek!

Biztosítéktábla csere

Ön elővigyázatos, ezért szeretné lecseréltetni biztosítéktábláját? Esetleg olvadóbiztosítékot használtak hozzá? Lakáselosztóját túl réginek, elavultnak véli? Ne aggódjon, az Elektrodirekt kicseréli. :)

A biztosítéktábla csere díja, a kötelezően bépítendő fi relével összesen 69.000 Ft. Az ár 6 db kismegszakító beépítését foglalja magában, efölött plusz 3.000 Ft/db többletkiadással kalkulálhat.
A biztosítéktábla csere alkalmával a szakmában
elismert Schrack gyártó kimagasló minőségű termékeit alkalmazzuk, ennek okán 2 év teljes körű garanciával nyújtjuk Önnek a biztonságot.

A biztosítéktáblában kap helyet a legöbbek által fi-reléként ismert, más néven áramvédő, vagy hibaáram-védő kapcsoló, melyet az MSZ:447-2019 szabvány kötelezően előír. 
Összesen tehát 69.000 Ft-ot kell költenie arra, hogy lakása biztonságos és stabil elektromos hálózattal rendelkezzen, nem utolsó sorban megvédje az ÖN, és gyermekei életét!

Villanyszerelő cégünknél a biztosítéktábla csere szolgáltatásunkat kiemelt prioritással kezeljük, ugyanis az Ön lakása elektromos rendszerének ez a legonfontosabb része. A biztosítéktáblába szerelt áramkorlátozók, másnéven kismegszakítók feladata a lakás vezetékeinek túláram elleni védelme.
A fi-relé feladata pedig az Ön életének a védelme!

Megkeresését követően időpontot egyeztetünk Budapest bármely kerületében a biztosítéktábla cseréjére.
A lakás elektromos elosztójának cseréje 1-2 órát vesz igénybe, ezalatt az ingatlanban nincs áram.

A biztosítéktábla, más néven lakáselosztó a lakás elektromos hálózatának legfontosabb berendezése, ugyanis innen indul a lakásban található összes elektromos eszköz vezetéke és itt van a legnagyobb áramterhelés. A biztosítéktáblába beépített olvadóbiztosíték és kismegszakító feladata a lakás vezetékeinek és a konnektoron keresztül csatlakoztatott berendezések túláram elleni védelme.

Miért fontos a biztosítéktábla időszakos vizsgálata és cseréje?

Egyszerűen azért, mert a biztosítéktáblában található kismegszakítók, olvadóbiztosítékok is öregednek és egyre sűrűbben leoldanak, vagy rosszabb esetben nem képesek megvédeni a falban található vezetékeket, ez pedig tűz és balesetveszély okozója lehet.
A lakáselosztóban található berendezések, és azok kötéseinek meghibásodása, oxidálódása könnyen tönkre teheti elektonikus eszközeit, ezzel komoly anyagi károkat okozva.

Egyre több elektromos eszközt használunk otthonunkban, emiatt megnövekedett a lakások áramfelvétele, mely fokozottan terheli a régi biztosítékokat.
A biztosítéktábla cseréjével Ön kis beruházással óriási kockázatcsökkenést érhet el lakása és értéktárgyai védelmének érdekében.

Érdemes 5-7 évente a biztosítéktáblába épített túláram és életvédelmi berendezéseket, kismegszakítókat kicseréltetni és a kötéseket ellenőrizni, ezzel az egész lakás elektromos rendszere biztonságosan üzemeltethető és elektromos eszközeiben nem keletkezik kár.

Olvadóbiztosíték csere olvadóbiztosíték

A mellékelt képen is látható olvadóbiztosítékok, és a velük szerelt biztosítéktáblák mára elavultak, ezeket lakásokban nem alkalmazzuk. Szabványtalanok és nem képesek biztonságosan megvédeni a vezetékeinket és elektromos berendezéseinket, ráadásul szinte minden erőfeszítés nélkül nagyobbra cserélhetők, amely csere házilag tilos és fokozottan tűzveszélyes!
A biztosíték patkolása tilos!
A lakások vezetékeinek túláramvédelmére minden esetben kismegszakítót építünk be, mely korszerű technológiával képes megóvni a vezetékeket és értékeinket.
Sajnos napjainkban is rengeteg lakás, főleg panellakás túláram védelmét olvadóbitosíték látja el. 
Ezek cseréjét a saját és környezete érdekében ne halogassa, a lehető legrövidebb időn belül egyeztessen velünk időpontot!
Keressen minket a
06-70/674-0385 mobiltelefon számon, illetve a kapcsolat menüben bármely elérhetőségünkön.

Ha már baj van!

elavult biztosítéktábla, olvadóbiztosítékokkalHunyorognak a lámpák a lakásban, vagy égett elektromos szagot érez?
Szikrázik, füstöl, villog, sistereg a biztosítéktábla? 
Zizegnek a kismegszakítók? 
Ne késlekedjen, azonnal hívjon villanyszerelőt! 
Ilyen esetben a lakás nagy fogyasztású berendezéseit ne használja, lehetőleg mindent húzzon ki a konnektorból és a lehető legrövidebb időn belül keressen fel egy villanyszerelőt.
Ne halogassa, cselekedjen azonnal, az elektromos tűzesetek nagy részéért a biztosítéktábla karbantartásának hiánya a felelős, ez pedig a tulajdonos felelőssége!

A villanyszerelő szakembereink által beépített anyagok kitűnő minőségűek és magas élettartamúak, melyekre 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. A beépített anyagokról és az elvégzett munkáról egy munkalapot állítunk ki, ezzel is biztosítva Önt cégünk megbízhatóságáról.

A régiekkel szemben az új lakáselosztó dobozok már teljesen zártak, anyaguk lángálló és külsejük is tetszetős, tehát a mai kor ízlésének és az új szabványok igényeinek egyaránt megfelelnek. Igény esetén tovább növelhető biztonsága egy életvédelmi relé (Fi-relé) beépítésével, vagy akár túlfeszültség-védelemmel is. Az ilyen jellegű kiegészítőket ajánlatkéréskor egyeztetjük.

Ne késlekedjen, keresse fel cégünket most!

Ajánlatot kérek!